top of page

CURSUSSEN

In mei start de cursus Spaans 1 intensief.
Schrijf je hier in.

Spanje en Latijns-Amerika zijn populaire vakantiebestemmingen. Als je daar bent wil je je natuurlijk onderdompelen in de cultuur, in contact komen met locals, eigenlijk wil je gewoon de taal spreken! 

Kom Spaans leren bij Zonnig en Spaans! Zonnig en Spaans biedt cursussen aan op acht verschillende niveaus: Spaans 1 - Spaans 8. 

In mei start de nieuwe cursus Spaans 1 intensief. De cursus bestaat uit 4 lessen van 2,5 uur waarin het complete programma van de reguliere cursus Spaans 1 wordt doorlopen. De lessen worden gegeven in een kleine groep, van maximaal 5 deelnemers. Tijdens de pauze wordt gezorgd voor koffie, thee en wat lekkers. 

Ook als je al enige basiskennis hebt is het waarschijnlijk het beste om met Spaans 1 te starten omdat onze werkwijze en de opbouw van onze cursussen sterk verschillen van die van andere talenscholen. Na afloop van een cursus kun je je inschrijven voor het vervolgniveau.

Twijfel je over het voor jou geschikte niveau omdat je al eerder een cursus Spaans gevolgd hebt? Neem dan telefonisch contact op om dat te bespreken.

Spaans 1

Start in mei 2024.

Spaans 2

Spaans 3

Spaans 4

Start in februari 2024.

 

Spaans 5

Spaans 6

Spaans 7

Spaans 8

Start in februari 2024.

bottom of page