CURSUSSEN

Spanje en Latijns-Amerika zijn populaire vakantiebestemmingen. Als je daar bent wil je je natuurlijk onderdompelen in de cultuur, in contact komen met locals, eigenlijk wil je gewoon de taal spreken! 

In september 2021 starten de volgende cursussen:

Beginners 1

Beginners 3

Halfgevorderden 1

Halfgevorderden 2

Gevorderden 1

De cursussen Beginners 2 en Halfgevorderden 3 starten weer in januari 2022. 

Beginners 1 

Deze cursus is geschikt voor jou als je nog geen kennis van het Spaans hebt. Ook als je al enige basiskennis hebt is het waarschijnlijk het beste om met deze beginnerscursus te starten omdat onze werkwijze en de opbouw van onze cursussen sterk verschillen van andere talenscholen. 

Beginners 2 

Deze cursus is geschikt voor jou als je de cursus Beginners 1 gevolgd hebt. 

Beginners 3 

Deze cursus is geschikt voor jou als je de cursus Beginners 2 gevolgd hebt. 

Halfgevorderden 1 

Deze cursus is het vervolg op de cursus Beginners 3.

Halfgevorderden 2 

Deze cursus is geschikt voor jou als je de cursus Halfgevorderden 1 gevolgd hebt.

Halfgevorderden 3

Deze cursus is geschikt voor jou als je de cursus Halfgevorderden 2 gevolgd hebt.

 

Gevorderden 1

Deze cursus is geschikt voor jou als je de cursus Halfgevorderden 3 gevolgd hebt.

Twijfel je over het voor jou geschikte niveau omdat je al eerder een cursus Spaans gevolgd hebt? Neem dan telefonisch contact op om dat te bespreken. Samen komen we dan tot een goede inschatting.

Club de lectura

 

ln het voorjaar wordt er op verschillende niveaus een leesclub georganiseerd. Lezen is een leuke activiteit die belangrijk is om op een natuurlijke manier de taal te verwerven. De leesclub komt zes keer bij elkaar in de maanden mei en juni en is in beginsel bedoeld voor cursisten van Zonnig en Spaans. De cursisten krijgen per mail bericht over de leesclub.

Dit zeggen de cursisten

 

"Al heel lang wilde ik Spaans gaan leren. Ik had er veel zin in. En wat zijn het geweldige lessen geweest. Qua lengte (na een dag werken) ook heel fijn. Niet te lang, maar wél genoeg tijd om heel afwisselend veel te leren.  De lesmethode sprak me erg aan. Fijn om thuis met de verhalen bezig te zijn. Ik had niet gedacht dat ik het zó leuk zou vinden om een nieuwe taal te leren! Leuke sfeer!"

Marjella

"Ineke, alleen maar lof! Je geeft zo leuk 'les'. Met altijd onderwerpen waar we in eerste instantie iets aan hebben als we naar Spanje gaan of er zijn, zoals het weer, eten, kleding, enz."

Tineke
 

"Het was een fijne, gezellige en leerzame cursus. Ik zou het iedereen aanraden. De leerstof wordt op een afwisselende en rustige manier aangeboden. Ineke, je doet het op een enthousiaste en warme manier! Erg fijn!"

Linda

"Zéér aansprekende methode, het tempo, de sfeer, de persoonlijke benadering... De leesboekjes zijn helpend. Ik ben heel enthousiast. Eerder heb ik geprobeerd Spaans te leren met lessen op internet maar dat bleef niet hangen. Nu is het veel beter, Dank je wel Ineke! Ik heb ervan genoten. Op naar de vervolglessen."

Plonie