DOCENT

Ik ben Ineke Treure. Ik kom uit Rotterdam maar woon al bijna 26 jaar in Bleiswijk. In 1994 heb ik mijn baan als fiscaal jurist op een belastingadvieskantoor opgezegd in verband met mijn gezin. Ik kreeg toen ook tijd om een oude hobby weer op te pakken: Spaans! 

Ik ging cursussen volgen bij het talencentrum van de Universiteit Leiden en reisde regelmatig naar Spanje om les te nemen, onder andere aan de universiteiten van Salamanca en Málaga.

Inmiddels had ik ontdekt dat ik het ook leuk vond om les te geven en gaf ik Spaans op basisscholen in Delft en Bleiswijk. Inmiddels doe ik dat in Bleiswijk al elf jaar. Ook heb ik als vervanger meerdere keren Spaans gegeven in de bovenbouw van het VWO in verband met zwangerschapsverlof van de eigen leerkracht. 

 

Ik wilde steeds verder met mijn Spaans. Daarom ben ik in september 2013 gaan studeren aan de Hogeschool voor Tolken en Vertalen in Utrecht (ITV). In september 2016 ben ik daar afgestudeerd en in februari 2017 heb ik mij laten beëdigen als tolk Spaans.

Mijn passie, het Spaans, wil ik het liefst met zoveel mogelijk mensen delen en daarom organiseer ik cursussen in Bleiswijk. Mag ik jou/u verwelkomen?

 

¡Bienvenido! 

Ineke Treure

06-54215008

© 2020 Zonnig en Spaans

Onze partner: Frans Fabuleus